E-TWINNING PROJESİ: ENGLISH WITH TINY MATHEMATICS AND STEM HUNTERS

07.07.2023 136

e Twinning projesine katılan Indre Ligeikyte, Jūratė Buivydienė, Melike KARAGÜZEL, Merve CİHANBAŞ Hülya GÜNER, Gamze DEMİR YÜKSEL, Eda ÖZKAN Roberta Tkačuk, Gurbet KOÇ, Fatma Akkaya öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerle STEM matematik etkinlikleriyle İngilizce kelimeler eğitici etkinliklerle tamamlandı.

“English With Tiny Mathematics And Stem Hunters“ isimli İngilizce, Matematik ve Stem konulu projemizin kapanış toplantısını çok güzel bir etkinlikle yaptık. Konuk olarak Bilim Sanat Merkezi öğretmeni olan Akif SEVEN bizlere eşlik etti. Aynı zamanda "Eğlenceli Resim Atölyesi" instagram hesabı olan sayın Akif hocamız çocuklarla beraber rakamlardan canavar yaptılar. Öncesinde çocukların dikkatini toplamak için küçük bir oyun oynatan hocamız ardından çocuklara fikirler vererek resimlerin nasıl yapılacağını gösterdi. Öğretmenlere de resim ve yaratıcılık konusunda kıymetli fikirler verdi. Kullanılabilecek web2 araçlarını da gösterdi. Kendisine katılım gösterdiği için teşekkür ediyoruz.

Çalışmalarda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

07-07-2023