LET’S PROTECT NATURE WITH STEM. A CHILDREN’S WORLD WITH STEM adlı projede  3. Hareketlilik olarak  Türkiye hareketliliğinde Düzce ilimizde projenin yabancı ortakları misafir edildi.

Düzce Hikmet AKIN Ortaokulu anasınıfı öğretmeni Melike KARAGÜZEL katılmış olduğu ERASMUS projesi olan İtalya,İspanya,Litvanya ve Türkiye ortaklığıyla gerçekleştirilen
LET’S PROTECT NATURE WITH STEM. A CHILDREN’S WORLD WITH STEM adlı projede 3. Hareketlilik olarak Türkiye hareketliliğinde Düzce ilimizde projenin yabancı ortakları misafir edildi.Projenin ilk etkinliğinde Düzce il milli eğitim müdürümüz Sayın Emrullah AYDIN ziyaret edilerek Düzce il milli eğitim müdürlüğü konferans salonunda toplantı gerçekleştirildi.Ziyaret sonrası okulda düzenlenen proje sunumları ve sergilerin incelenmesi ,proje kapsamında eğitim çalışmalarının başarı projenin raporu çıkarılarak proje ortaklarına proje katılım sertifikaları verildi.2023-2024 yılı ERASMUS K210 Öğretmen hareketliliği projesi başarıyla tamamlandı.

22.04.2024 32

ERASMUS PROJESİ İÇİN TIKLAYINIZ