E-TWINNING PROJESİ: OUR CULTURAL VALUES WITH SYMBOLS

“Our Cultural Values With Symbols” adlı e Twinning projesinde Okul öncesi dönem öğrencileri ile geçmiş arasında köprüler kurmak önemli bir etkinliktir.

07.07.2023 161

Geçmişin gerçekleri, bilim ve kök çalışmalarla yeni dünyanın çocuklarına aktarılacaktır. Kültürel olgular sanat ve oyun aracılığıyla gerçekleştirilerek farkındalık oluşturmak amacıyla projeye katılan Indre Ligeikyte, Hilal Özay, Hazer Aydın, Melike Karagüzel, Jūratė Dzindzalietienė, Aynur Demirkoparan, Eda Özkan, Emine Taysı, Burçin Kulaksız Sülünoğlu, Gurbet Koç, Lütfiye Karaköse, Deniz Bulut, Simona Rohrmann, Loredana Burlacu öğretmenler öğrencilerine rehberlik ederek yöresel ve ülkelerinin kültürlerini tanıtarak projeye başarıyla tamamladılar.

07-07-2023